3 Läs mer >>
Vet inte vad jag ska göra. Men jag vill inte vara här. Jag vill inte var där borta heller. Vad är det jag lever för?
Alla lever sina liv, gör precis som de själva vill, och jag... jag bara sitter här, och väntar.
Väntar på att någon ska ta tag i mig, och rycka mig uppåt.
Jag har suttit här och väntat i många år.... men jag vill inte mer

ERROR

0 Läs mer >>
Ush ja, idag beställde man böcker inför Hkr som börjar på Måndag nästa vecka. Det gick på 1500 kr och då va det bara ca 5 böcker. Inte alla fixade ännu. Inte kontigt alla säger att studenter blir så fattiga :P Nu när man fått lite pengar från sommarjobbet, ja de rök snabbt till allt som måste fixas. Och då har jag ännu inte köpt Månadskort hos skånetrafiken så jag kan börja åka tåg. Det kortet går på ca 750 kr. Och måste laddas med den summas varje månad :S uussssh.
 
Jaja, jag får inte klaga. Än så länge rullar det på som det ska, och jag känner att jag kommit en bil på vägen. Visst kommer det hinder förr eller senare, men bara till att kämpa vidare ju.
 
Idag ska jag och Martina till stan och handla lite saker inför skolan. Behöver en riktig väska, som jag faktiskt kan låsa och som kan rymma ca 5 böcker och kollegieblock :P
Sen är det ju pennor och skit :P Ja jisses. Men det ska bli kul att fira min första semesterdag med gumman i stan :)
 
Lägger upp en gammal bild, som tecken på lite nostalgi här hemma, och för att jag faktiskt har varit väldigt dålig med kameran under sommaren så har inga nya bilder på mig själv :P
 

Dessa bilderna är ganska exakt ett år gammla. De togs precis innan jag gjorde min "Makeover" och blonderade mig och klippte håret. Ush vilken dålig idé. Nu är jag iaf tillbaka som jag var innan, till viss del. Långt mörkt hår :)
 
Love

Shopping inför skolst...

0 Läs mer >>
Under nästan hela sommaren har jag haft en nogorlunda strikt diet.
Jag har rört mig bokstavligen hela dagarna. Både på jobbet och hemma. Jag har verkligen inte unnat mig mycket gott, (kolhydrater, fett, m.m) utan att slita för att få bort det. Jag har kämpat in i det sista, och svetten har runnit. Jag sover bra, och äter min jäkla havregrynsgröt (gjort på vatten) varje morgon, men utan resultat.
 
Jävla vågen har inte rört sig en endaste liten jäkla milimeter... vad fasen är det för fel?
Ska man själv också behöva börja med barnmat och hundmat för att det ska fungera ( No names)
Haha nää, men seriöst, får nog logga in på gymgrosisten och beställa fettförbrännings piller eller nått :P
MÖG
 
Sen ska min kära lilla Martina masa ut rumpan och joina mig på en långpromenad igen :) Vi går ju nästan 1 Mil varje dag :) Fan vad bra vi e :) Längtar tills musklerna kommer ;)
 
 
Love

Belönad efter slit?!

0 Läs mer >>
Tidigare idag var jag ute i flera timmar och solade med Martina. Tyckte jag var tvungen att passa på medan vi faktiskt har lite sommarväder kvar. Men än ser jag inte direkt brunare ut :P Får väl använda det där solkortet jag inskaffade tidigare :)
 
Btw, tänkte mest skriva här för att reta er lite med att säga att jag fick hela Starwars serien igår av min gode vän Charlie :) Så denna söndagens kvällsmys spenderas med att kolla på Episoderna 2+3 <3
 
 
 
Jealous much biaaaatch :D
 
Love, Mrs Vader <3

Söndags mys :)

0 Läs mer >>
Dagen började lite lungt men sedan gick det undan kan jag lova.
När jag stod i duschen och gottade mig fick jag veta att vi var väntade på ett kalas?! Hahaha så det var bara att klä på sig det närmsta man hittade och dra :) Kalaset var dock mysigt och Grattis Ida :)
 
Senare skulle vi ju på grillning med Charlie (Irish ) :) och han fru Saga :) Underbara människor.
Hela kvällen spenderades i trädgården, med både god mat och öl :) Satt under bar himlen med endast filtar och stearinljus som gav värme :) Tack för igår ni :)
 
 
 
Love

Lördag kväll :)

0 Läs mer >>
Vaknade upp sent, men låg kvar i sängen ändå.
Det var så mysigt att kura ihop sig intill det tjocka gosiga täcket, och ett leende av välmående fyllde mitt ansikte.
Passade på att njuta av ögonblicket så länge jag kunde, och slöt ögonen och dagdrömde mig vidare.
Till slut kom verkligheten ifatt mig. Jag öppnade ögonen och stirrade upp i taket. Det taket har jag vaknat under nästan varje natt under snart ett helt år. Just det taket har sett alla mina sidor, varit med om allt möjligt, och under det taket är jag trygg.
 
Ute är vädret grått och trist. Ser kalt ut, och en kall rysning fyller min kropp. Skönt att vara inomhus, och kunna göra lite nytta här istället. Det känns att sommaren är förbi, och den färgglada, vackra kalla hösten är på ingågande. Likaså nya tag av allvar och måsten.
 
Måste ta vara på varje dag, varje minut, och varje ögonblick. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet.
Ta vara på dem du älskar.
 
 
Love
 

Lördag

0 Läs mer >>
I can be tough, I can be strong
But with you, it's not like that at all
There's a girl that gives a shit
Behind this wall you just walk through it

And I remember

All those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
Right now I wish you were here
No, I don't wanna let go

Damn

0 Läs mer >>
Inne på nästsista jobbeveckan nu.
Kommer nog bli jobbigare än väntat att sluta, fast jobbigast blir det nog imån dock, då vissa av mina arbetskamrater slutar. Hade vatt kul att ses alla igen, på fest eller något. Som alla de andra jäkla fabrikerna ordnar.
Men men...
 
Har haft en bra jobbevecka iaf. Väldigt glada dagar med bara positiva saker, förutom idag. Att man kan vara så dum? Shit. Vissa typer verkar dock inte lära sig med åren. Och inte heller jag. 
 
 
Summerdays...

Bad habits, never go ...

1 Läs mer >>
Idag började dagen inte bra. Behöver ju inte diskutera hur, men låt oss säga dåligt.
Följt av värre- illamånde m.m
Följt av en tråkig början på jobbet med massor allvarliga miner,  av många "viktiga" personer.
Följt av ett hyfsat bakslag på utlastningen.
 
Kom på en ganska passande låt, när jag gick på övervången i korridorer och duschar.
http://www.youtube.com/watch?v=yP6kWdQI2Rk 
 
 
De man vill ska ringa, glömmer bort en
De man vill ska låta en vara ifred, hör alltid av sig
De man älskar, hatar en
Den man vill leva med, vill döda en
 
Visst är livet ironiskt
 
 

Mental breakdown

1 Läs mer >>
Detta inlägg är tillägnat Daniel, mitt största fan :P Din tönt :P haha
 
Jo som sagt. Jag sitter här nu, alltså kom jag hem utan skråmor från festen igår. Det gick faktiskt bättre än förväntat. Visst var det tråkigt imellanåt, men det var inte lika pissigt och tillgjort denna gången. men visst kände jag mig som en katt i en hundgård. Visst har jag samma idéer som dem, men är ändå ibland jobbigt att därför måste man "tycka om varandra" och vara vänner. Gränsen mellan politisk grupp och sekt är inte alltid stor. En för alla, alla för en, kan tyckas fint, men jag ser det som en ny version av "Jonestown".
 
Men men, åter till annat. Sista veckan på Nymölla för vissa av oss nu. Kommer nästan sakna vissa, för med en del så knyter man starkare band än andra. Får hoppas ni får ett bra år, så kanske vi ses igen nästa sommar :)
 
Denna veckan kommer bli aningen hektisk för mig dock! Högskolan börjar snart och det känns som om ja har en miljon saker att ordna. Busskort ska köpas, schema ska skaffas, karta ska fixas, papper ska skickas, böcker ska beställas, och CSN ska kontaktas. Hoppas bara jag klarar det både fysiskt och psykiskt. Håll tummarna.
 
Love Therése <3

The day efter yesterd...

0 Läs mer >>
Jaha ja, då var det redan helg igen. Vet inte om det är bra eller dåligt.
Har ju fasen mer att göra på helgerna än på Nymölla om dagarna. Det känns som om det alltid dyker upp en ny anledning till fest.
Tal, middag fest... fest.. fest.. fest.. fest
Nästa helg blir det nog åter fest... fest... fest...fest
Födelsedag... fest.. fest.. fest.. PUH
 
Well well. Som en väldigt smart man sa tidigare idag. Man kan aldrig förändra en människa, hur mycket man än vill. " Man kan alltid färga pälsen på vargen, men det blir inte ett lamm för det"
 
Så mina damer och herrar. Hur ser helgen ut för er??
 

Helg :)

0 Läs mer >>
 
Mitt "senaste" inlägg var från i påsk, och det säger väl en hel del.
Då kämpade jag fortfarande för mitt slutbetyg, och den hemska Matte B kursen med Nicko på komvux.
 
Nu är det över sedan länge!? Känns som en evighet sedan. Nu är det en helt annan skola som snart står redo för mitt beträdande. En helt ny värld kommer öppnas framför mina ögon den 3 September. Just nu rusar det många känslor genom kroppen och huvudet. Jag är överlycklig, förväntansfull, nervös, och helt livrädd.
 
Jag är glad att äntligen har kommit så här långt!? i mitt liv, och äntligen tagit mod till mig och göra detta. Men samytidigt är jag feg. Hur ska lilla jag klara allt detta? Ska jag trivas? Kommer jag gå en ny väg??
 
Ja frågorna är många, och den enda som kan svara på dem är tiden.
Förutom det (vilket var en hel del) är det mesta som vanligt. Alla små vardagliga lyckorus, följt av katastrof är detsamma.
 
Till er som håller koll på min, mina fans ;) Ni har kanske märkt att jag är borta från facebook!
Ja just det. Äntligen tog jag tag i det också, Trots mina studer av abstinens är jag glad. Jag vill inte längre bli styrd och påverkas av andras dumheter, skvaller och falska rykten. Jag är den jag är, (tror ja) svårt att säga just nu i förvirrelsens dagar :) Men jag slutar inte hoppas :)
 
Dear Me <3
 
 

Vad tiden går fort