0 Läs mer >>
Idag skulle egentligen Charlite kommit, men han hade Seamy idag me vilket passade bra på ett sätt för jag är nedgrävd i läxor. Fick slita mig bort från alla böcker för att värma lite mat och att blogga lite :)

Idag är en myycket bra idag, trots det tråkiga vädret. Har en ny kärlek :) Min nyaaa NIKON Systemkamera ❤ Woho, galet kääär i den. Vadå prylbög haha :)  ❤




❤ Plugge- dag ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

0 Läs mer >>
Ush, denna veckan är hård säger jag bara. Ett arbete i Eng C som ska lämnas in, en bok som ska läsas ut (hälfen afrikanska) ett distansarbete (vårdpedagogik) och Fötetagsekonomi. Utöver det ska lägenheten storstädas innan veckoslutet :/ Blir man inte galen av det så blir man aldrig..

Senare idag blir det Onoff, ska dregla över den där dyyyyra kameran jag vill ha ❤ Sen blir det plugg och träning senare ikväll. Igår inledes ju "Hell week" här hos mig, så får se hur det går :)


Sova är underskattat ❤ Önskar man kunde gjort det lite oftare

❤ Semester

0 Läs mer >>
Death is easy, life is harder.

Inget här i livet blir som man tänkt sig, och då får man ju ta det för vad det är. Planerna för framtiden, drömmarna om livet med den man älskade har blivit ändrade igen, igen och igen,.. hela tiden. Hur ska man orka fortsätta när inget blir som man vill?

Nu är det en veckas påsklov framför mig, och även om det är mycket pluggande inplanerat, så måste jag även ta mig lite tid för mig själv nu. Synd bara att gumman inte är ledig på nästan hela veckan, vill ju va me min tjej ❤
Men imån kommer Charlie på kaffe och promenad. Måste sluta isolera mig nu tycker jag :)







När det är som svårast och mörkast, och man fallit så långt ner i skiten man kan, finns det bara en väg att gå, och det är uppåt ❤

❤ Love is hard

0 Läs mer >>
Ja då är det fredag igen, älskade det :) om vädret håller i sig så blir det grillning med Fatima ❤
men annars har det varit en kul idag. Vatt hos frissan Mia som är så sjukt bra, blir alltid nöjd när jag vatt där, både med klippning och färg ❤ Träffade Misan en stund i skolan idag och fick ett litet tjejsnack, super kul att snacka me henne :)

Nyss varit i affären med mamma. Vi skulle bara handla liiiite, men slutade med FYRA och skulle få hem det på en jäkla CYKEL haha :P herregud säger jag bara. Skrattade så jag fick ont magen när jag tittade på mamma när hon höll på att lasta över alla påsarna undan att den skulle välta :P Älskar henne




Nu blir det duschen för att sedan dra vidare på filmkväll

Lov ❤

1 Läs mer >>
Trodde detta skulle bli en underbar dag då planerna var bokade till Växjö och det gamla torterande mentalsjukhuset S:t Sigfrieds, men tyvärr så besegrade förkylningen mig idag så får lägga de planerna på hyllan tills vidare. Kanske kan åka dit någon helg om man hittar sällskap? :)

Igår var iaf underbar :) Bio med min bästa kusin. Såg "Sucker Punch" visst filmen var ingen höjdare men det va därimot sällskapet, Tack Marlene :) Filmen gjorde mig mest förvirrad och man kände nästan sig vara inlåst på psyket efter den :P

Anyway, idag blir det plugg men ändå vila så jag blir riktigt frisk.




Marlene @ Srf - 09 ❤ Hoppas du får det bra uppe i Småland, men glöm inte hur vi flörtar på Skånska :) Love ya

Fullbokad ❤

0 Läs mer >>
Vissa dagar är bra dagar, andra är dåliga. Eller är alla dagar dåliga fast man spelar ett spel för omgivningen om att man är glad? Nej, jag har verkligen varit glad. Nästan FÖR glad för att det ska vara sant. Men så kommer det där lilla osyldiga, frukstansvärda smärtan fram i bröstet när man kollar in i det förflutnas ögon, och hela min värld faller samman igen. Smärtan går inte att förklara bättre än att det suger luften ur lungorna, och hjärtat skärs upp, för att sedan försöka fortsätta slå trots allt..




p sa:
det känns som du har trillat hårt och djupt nu
önskar jag kunde va där och ge dej lite motivation och ett gott skratt så du slapp va ensam och hängig
kunnat skojja fram läslusten lite nu för det går ju med rask takt mot betyg ju
hoppas och önskar du får bra betyg trots allt för du har ju vart en kämpartjej ju.


Så otroligt fint sagt av en gammal vän.

C U L8 R

Trial and Error

0 Läs mer >>
Nu är den Tvn som gäller mellan källar-besöken ^^ Trevlig kväll på er läsare.

C U L8 R



Fotot kommer från en härlig morgon innan Roadtrippen med Da Familja ❤ Är man på topp så är man :)

Härliga helg ❤

0 Läs mer >>
Haha jadu, för ett par veckor sedan var det 18 g varmt och solen lyste upp överallt, nu är det i princip storm och det regnar, himlen är grå och ingen sol syns till! Vad är detta? Visst att April är en lurig månad, men seriöst det har varit dåligt väder såå länge nu, snälla ge oss den härliga våren.

Anyway.. Idaa var här i veckanriktigt trevligt med den spralliga tjejen som får vem som hellst på bra humör, min egen lilla solstråle :) Att kärleken kan göra en så konstig. Antingen är man tyst som en mus, trots att man vanligvis pratar på som fanken, eller så är det just det man gör utan att lyckas komma fram till något vettig att säga :P

Men ja, denna veckan har varit mycket spännande, Sex and the City, och Mr Big, hell yeah Inte fel det. Har man en gång hittat kärleken så banne mig att den stannar och riktigt växer in i både kropp och själ med starka rötter som håller en samman :) Visst är den serien bra?

Nu i helgen blir det att hälsa på Pandora som äntligen blivit fri från sinna "inneboende" över helgen :) ska bli intressant att ses igen, inte blivit så mycket luv mellan oss på länge :P haha..

Kanske bilder kommer sen,, who knows ^^ Don´t stay up ladies. Nu ska jag fixa håret som vanligt :) Det kan ni få en bild på :P


Ah min älskade Volumatser och Icurl, dock ingen bild på löshåret men det är lika älskat




c u l8 r

Vårkänslor? ☂

0 Läs mer >>
Nu har allting blivit som ja tänkte det, förutom alla oväntade känslor som gnager i huvudet på en. Jag vet att jag behöver detta nu, en tid att fundera på hur fasen jag ska göra, och hur. Men ändå känns det sååå fel. Allting som kändes så himla bra innan, känns helt plötsligt skit nu. Allt jag tyckte var roligt att göra, är jag less på nu.
Allt jag såg fram emot vill jag skita i, och alla känslorna vill jag plocka ut och gräva ner.. allihopa.
Det blir aldrig som man tänkt sig, så därför måste man göra det bästa av situationen.. men hur går det om ALLT är skit? Ville få chans att känna mig ensam, kunna ligga och bara stirra upp i taget i flera timmar utan att någon skulle kommentera det, eller behöva le och låtsas vara glad (som nu är allt jag gör).. men nu när jag är ensam känner jag mig ensammast i hela världen! Så vad fan är det för del på mig? Kan man få en diagnos på detta? Personlighetsklyvning? Ush, strax lägga sig för att sitta i skolan 3 timmar imån med webbdesign... huh.. Snälla kan det inte bli lite förbättring snart.


Smått förvirrad :/