0 Läs mer >>
Ja detta har varit en ganska intressant och lärorik dag i skolan.
Vi läser till Lärare i Förskoleklass och uppåt. Vi ska lära oss bli bra pedagoger, och förebilder.
Idag hade vi därför en lektion som heter "Värdegrund och Ledarskap" där vi i 3 timmar har diskuterat om hur vi i framtiden ska lära barnen att alla är lika vära, att alla ska få säga vad de tycker, att vi aldrig får kränka någon, eller att någon ska få känna sig utfryst eller mindre viktig än resten av gruppen.
 
Därför tyckte jag det var jävligt roligt att en del av klassen kom in på Sverigedemokraterna just idag!
Det snackades om att de var rasister och var mentorer för folk som på något sätt var utstötta ur samhället, eller ville känna trygghet i en grupp. Därav nämnde någon Hitler (såklart) och gjorde liknelser till hans sätt att styra en värld med ett hjärntvättat folk.
Det kom också fram att det inte är bra att "frysa ut" Jimmy Åkesson och hans parti från tex nobelmiddagen m.m eftersom det gör folk mer nyfikna om dem, och lär rösta på dem!!!! What the fuck people. Var nyss inte alla lika värda? Skulle inte alla få vara med? HYCKLARE
 
Så min fråga nu, är Jimmy Åkesson verkligen så jävla farlig? Menar ni verkligen att han förstör samhället mer än de andra? Han inser bara bristerna med vårt Sverige och försöker rätta till det på bästa sätt. Och rasist eller inte, vi kan inte fortsätta plocka in tusentals "Ny svenskar" när våra egna knappt har råd med mat på bordet. Han inser värdet av pengar, och vill hjälpa dem som behöver det. Han är dagens Robin Hood, medans de andra leker att de är någon jäkla " Irish Lepricon" med en kista guldpengar att kasta runt.
 
Och det där med att Sverige inte är mångkulturellt, utan numera heter det internationellt. Vilket innbär att vi inte ett land med många olika kulturer, utan vi är nu ett enat folk?
Ja eller hur. Den som kom på det är fan dummare än tåget. Hur ska vi alla i en hel värld kunna enas när inte ens ett land kan, därav att de skjuter ihjäl varandra, Eller arbetskamrater på ett jobb, barn på dagis,,, eller nu, lärare på utbildning, med inställningen att tydligen inte alla är lika mycket värda.
Så nu får ni gärna bli arga, jag bryr mig inte. Men lika väl som dem, så har även JAG rätt att säga och skriva vad jag tycker.
 
Jag säger bara Go JImmy. Hoppet ligger hos dig :)
 
 

Hycklare

0 Läs mer >>
Att vara ute en hel sommarnatt och bara busa och umgås med de bästa, är något jag inte gjort på länge.
Jag vet inte om det är den varma fuktiga nattdoften som gör en lite smått berusad av livet, eller det helt enkelt är såhär det känns att vara "On the Top" :)
 
Jag är inte trött om nätterna, vill inte sova.. vill bra ut! Göra massa saker, eller bara sticka iväg till ett random ställe och bara få vara jag.. fan vad detta är underbart. Har aldrig varit så kär i livet som jag är nu :)
 
Skulle vilja skrika rakt ut hur kär jag är, och få hoppa upp i famnen på alla som gör mig så lyckliga :)
 
 

Love lika a child

0 Läs mer >>
Äntligen Fredag :) Och Avengers har kommit ut, vilken bra helg jag hoppas jag kommer få :)
 
Hittade en gammal bild på mig och min gamla kärlek :) Jag har inte träffat honom på flera år, så undrar om han bor kvar där jag hälsade på honom innan. Först ska jag berätta om hur det började.
Jag visste inte att det var till honom jag skulle åka när mamma och pappa föreslog att vi skulle köra en sväng :)
 
Jag hade pratat om honom så mycket att alla visste att jag var kär ! Jag minns första gången vi möttes.
Jag stod utanför hans port och undrade försiktigt vad detta var för ett ställe som pappa och mamma hade tagt mig till.
 
När porten öppnades stod han bara där och stirrade på mig.
Jag fick inte fram ett ljud, utan jag  bara stirrade på honom, och han på mig. Jag vågade först inte ens gå fram till honom, utan stod kvar i porten medan de andra gick förbi mig och in. Jag kände att jag rodnade i ansiktet, och munnen öppnades till slut i ett stort leende.
 
Jag var så chockad, att få möta min älskade för första gången i verkligheten.
Jag ville så gärna ta på honom, men visste inte vad de andra skulle säga om jag genast gick fram och smekte hans kropp och former.
 
Fjärilarna i magen spred sig ut som en stor eld i hela kroppen, och till slut stod jag nästan och skakade.
Jag började andas djupare och djupare och visste att jag nu var fångad av stundens hetta och allt jag kunde tänka på var honom. Hur jag ville komma honom nära, och få känna hans doft :)
Jag brydde mig inte längre om att de andra stod där, jag märkte inte av dem längre.
Så jag rätade på ryggen och sprang fram till honom med det största leéndet jag haft och tänkte att NU var det dags. Nu kunde inget stoppa mig.
 
Jag fick en stöd av hans kropp när jag först rörde honom med mina fingertoppar, och i den stunden trodde jag att jag skulle explodera :) Jag hade nu och föralltid träffat min man :)
 
 
 
......
 
 
 
Min Hummer H2, och jag :) Min Kärlek :) Visst är vi vackra tillsammans? Vi måste vara tvillingsjälar.. kommer aldrig sluta älska dig :)
 

Fredagsmys :)

0 Läs mer >>

Tiden går och saker förändras.
I vår lilla by byggs det konstant nya eller nygamla byggnader.
Folk växer upp och förändras.
Kollar man på gamla kort från förr kan man inte tro att det är samma ställe man lever på. Eller med de människorna.
 
De senaste veckor har mitt huvud varit fyllt med nostalgi.
Alla gamla saker som ny är borta och blivit ersatta av nya?!
Alla småbarn man hade i skolan, som man nu möter på gatan körandes i en bil?! Liksom WTF
 
Men idag är en bra dag, Jag har kommit på att JAG faktiskt inte behöver ha ångest över mig själv längre i alla fall. För efter mycket letade efter gamla bilder (och visst var man ung) så är jag faktiskt stolt över hur jag är idag :)
 

 
Ja det var ett par år sen, men ändå inte för många :P Shit vad man har ändrats :)
 

Old times