0 Läs mer >>
Idag har vi haft kalas här hemma :) Grattis på din dag kära *** ❤
Tog lite bilder från dagen i allmänhet, och även några bilder på mig själv för en gångs skull :)
Pappa och jag turades om att ta foto idag, för som han själv sa, så är det inte många gånger fotografen själv kommer med på någtra bilder då man alltid är bakom kameran :) Men idag fick jag vara med hihi ❤





Denna söta bilden tog pappa :)


Tårtan med päron creme vad underbart god :) Högsta poäng.

Underbara dag :) Nu ska den avslutas med att mysa och kolla på film med älsklingen ❤

❤ Kalas

0 Läs mer >>
Häromdagen var jag och D barnvakt åt Lilleman. Det började med att provocera morbror lite vid köksbordet, förmodeligen för att se vad som hände, men sen fortsatte vi leka och allt gick bra. Tänka sig att jag nu har hittat en kille med samma humor och intresse för lek och fjant som mig :) haha, ditt underbara Barn ❤
Vi lekte med magneter och byggde hus, mönster och allt möjligt som vi kom på :) testa även att se vem som kunde bygga högst, och då vann Tejese :)


Lilleman och Morbror ❤ En liten kille som har hela livet framför sig, med drömmar, fantasier och äventyr. Till sin tjänst har han Morbror som väntar, och vakar över honom, och alltid kommer finnas där för honom. Som en superhjälte vid hans sida❤



Såhar bra blev vårt hus, byggt av endast magneter :) häftigt va?? men jag tror nästan att Morbror och Tejese var mer fasinerade av grejerna än Lilleman :)

❤ Lilleman och Morbro...

0 Läs mer >>
wow wow wow.. ibland undrar jag om jag inte tagit mig vatten över huvudet med dessa kurser från helvetet :P
Man inser inte hur det där små organga rektangarlna på ett papper, där det står numrerat från 1 - 40, kan vara så svåra?! Huh, för att komma bort från pluggandet har jag nu endast suttit och stirrat ut i rummet, och inset att det är de små sakerna som faktiskt gör vardagen :)



En ros! Gammal och torkad, som en gång doftade så gott, och var i full blomning. En dag för längesedan som var min födelsedag. Rosen kom från Daniel ❤


En spegel med guld och silver ram. Framför den, blir alla en Prinsessa :)


Min gitarr som Mamma gav mig på min 16 års dag. Då drömmarna levde om att bli en stjärna ❤
Drömmarna är idag endast bleka minnen av en tid som tonåring.. den tiden försvann för snabbt...

❤ Tuffa tider

0 Läs mer >>
Imorgon är en stor dag för oss. Så stor att man inte vet vad eller hur man ska känna eller bete sig. Jag minns för två år sedan kunde jag inte tro att det skulle gå såhär. Vågade knappt drömma om det. Vi var så olika, så unga och giriga. För bara två år sedan. Under den tiden är det mycket som ändrats. Livsstilar, tankar, drömmar och prioriteringar. Jag är inte den jag var då. Jag är inte ens den jag var för ett halvår sedan. Varje dag ger mig något nått. En kunskap, känsla eller tanke om hur fel saker har varit, och hur rätt jag vill att de blir denna gången.

Jag hade aldrig kunnat tro att du, en sådan vilsen och galen själ, kunde komma att bli såå.. underbar!
Jag älskar dig. Och hoppas att det blir måånga fler år tillsammans :)




Kiss and Goodbye

❤ Tankar, tankar...

0 Läs mer >>
Dags att åter igen beställa tid för slingning :) Har man varit mörkhårit (svar) i flera flera år, så har man lite dåligt tålamod just nu innan håret är i den nyans jag vill ha det :) Men jag ångrar inte att jag blekt det ( denna gången) för nu blev det faktiskt bra. Tror ja blekt håret 5-6 gånger men alltid färgat det mörkt efter nån vecka :P men nu har  jag hittat tillbaka till min original färg


Ska se om jag hittar något annan kul nere på salongen när jag ändå är där :) Är bara så in love i deras Shampoo Cash, som faktiskt är ett PRO Shampoo, gjort i Sverige, utan "elaka" ingredienser :)

Kiss and goodbye ❤

❤ Håååår

0 Läs mer >>

Något så fridfullt och vackert, något som får en att kännas hemma, och vara trygg.
Stillsammt känner man den svaga, men något kalla sensommar vinden kyla ner ens kind, när man står och tittar ut över det stället som skänker ro. Jag brukade sitta och titta ut mot horisonten och tänka: Jag är så lycklig. Jag har verkligen allt". Den tanken som inte är mer än 2 månader gammal, känns nu väldigt avlägsen..


Den annars så vackra solnedgången och lunget, har nu blivit ersatt av ett oväder så stort att det nästan täcker all synbar himlem, och skapar stora mörka skuggor på marken där ja står. Jag känner slaget av droppar på min panna och kind. Sakta vänder jag upp ansiktet mot himlen och hoppas på att alla känslor av obehag och smärta ska sköljas bort av regnet...

.. men istället känner jag mig svagare, ju närmare ovädret kommer. Det känns som att ovädret är en yttre spegling av hur jag känner mig inombords. Allt det vackra har ersatts av för många situationer som brutit ner min tillit. För många hårda ord har bytts, och det finns inget sätt att ta dem tillbaka för de har redan blivit sagda och sårat. Jag skakar av kylan, men också av ovissheten om vart vi är på väg. Kommer detta oväder att dra förbi med endast några småsår, eller kommer det dra med sig allt vackert som finns kvar?

❤ Älska

0 Läs mer >>
Ikväll hade vi jättetrevligt hos Jennie med familj :) Blev dock inte några superbilder för det va mörkt, och min älskling är inte direkt någon linslus :/ men fick tag i mitt lilla hjärta när jag kom hem istället :) Älskar dig min lilla buse




Hitta också en super mysig Ateljé på väg mot Åhus. Där den slutade var det liksom ett hål genom en lada!? som man körde igenom och kom ut på en gård, sosm var framsida till någons hus. Supermysigt :)



Kiss and goodbye

❤ Love

0 Läs mer >>
Idag när gubben är hemkommen så blir det att åka t Syster Jennie med familj. Ska bli kul :) trots man inte bor så värst långt ifrån varandra så blir det tyvärr inte så ofta man ses. Lilleman som är full med energi, och storasyster som börjar bli tonåring. Blir faktiskt lite bebis-sugen själv :) men är väl så när man börjar bli till åren som jag ;P haha.

Igår va det Kräftskiva hos Ida och R med familj :) intressant kväll. Trots att en vanligvís mycket snäll kille tvungen skulle få mig att sluta röka (på en gång) och tog mina cigg, FRÅN MIN VÄSKA (fyy, inte rota i flickors väskor) för att sedan blöta ned och förstöra flera av dom, medans dom kvarlevande hamnade på taket!

Ska nog dessutom boka tid hos Frissan igen :) Go Sara! Fasen vad bra det blev :) Jag blev ju faktiskt blond, och inte pumpa ❤ Ska man göra en makeover, kan man lika gärna gör det på riktigt :)




Kiss and goodbye

❤ Söndags tripp