0 Läs mer >>
Livet ÄR inte rättvist, det visste vi redan men nu är det bevisat.
 
Kära invånare i Bromölla, vi alla vet redan hur mycket skit snack det är här. Släpper man en fis vet alla om det 10 minuter senare, men när det gäller "dem andra" ska allt tystas ner. Men nu till det aktuella.
 
Samtidigt som vi alla ser vår kommun falla samman, i händerna på amatör-politiker som slänger pengar på att minnas som martyrer, gör räddningstjänsten ändå pricken över i:et.
När budgeten i kommunen är tajt, köper stationschefen in räddningsverktyg för ca 100.000 kronor. Likaså köper de in en helt ny Toyota (pick-up) för ca 350.000.
 
Medan de så kallade cheferna inom räddningstjänsten sliter byxbaken från pressveck och vill köra fin bil, kan vi fråga oss själva vilka är det som betalar för det? Kunde inte de pengarna gått till bättre satsningar?
Räddningstjänsten är viktigt, men är en ny terrängbil verkligen viktigare är skola, sjukvård och äldreomsorg? Enligt statistiken har Bromöllas skolor rasat till några av landets sämsta, cirka plats 158-160. Men nu vet vi att räddningstjänstens nya leksaker har högre prioritering.

Bara för att de anställda inom räddningstjänsten vill kompensera avsaknade av manlighet genom att köpa nya stora bilar.
Dessutom ska Bromölla- kommuns politiker få smutskastning för fel val av diverse prioriteringar.
 
Mona Sahlin blev svarta fåret och fick avsluta sitt arbete som politiker, för att ha köpt ett choklad av statens pengar. Vad gör då detta räddningstjänsten i Bromölla till? Borde vi i kommunen ha tillförlit till sådana här stationschefer eller är det dags för nytt blod?

Pinsamt Bromölla komm...