0 Läs mer >>
... of the rest of my life! Nu får det vara nog. Inget mer bullshit, inget baktalade eller falska leenden.
Idag är en mycket speciell dag. Varför kan ja inte säga ännu, för det märker ni i sinom tid. Men det är något bra. Något i rätt riktining. När man haft en period som förvirrad, och man kommer fram till hur man ska göra, så gör bara det. Vela inte. Ta vara på varje dag och var lyckliga :) ❤





Här kommer några bilder som jag tycker är sjukt härliga, både gjorda och med färgerna :) This is art






Visst är det vackert? Hittade den på ett gammalt bygge i Bromölla :) Grafitti är också konst. Iaf när de gör det såhär fint istället för massa trams.

❤ Today is the first ...

0 Läs mer >>
Denna helgen har varit helt fantastiskt! Allt har gått över förväntan och allt känns super-bra :)
Inget dåligt alls som har hänt, och känns redan som att jag kommit in i rutinerna med skola, plugg och alla måsten.
Det är inte något som är likt mig. Jag brukar vara stressad, orolig och nästintill galen. Nu känns det så bra. Kanske har man tagit ytterliggare ett steg in i vuxenlivet, för många av de sakerna som brukade skrämma mig med att vara vuxen, skaffa jibb och famil, de ser jag med ett lugn i magen :)

Bilderna kommer från en Söndag kväll på min balkong :) inte helt fy skam va? :P
I dagarna som kommer blir det plåtning/ar. Vet inte om alla blir denna veckan, men iaf några. Känner nästan att man börjar få flyt med det nu :) Så alla som vill ha fotografering till Djur, Barn, Par eller porträtt bara säg till ;)




Älskar livet, min familj, och min Daniel


❤Underbara tid

0 Läs mer >>
Allt i huvudet bara snurrar. Vissa timmar tänker jag att det är bara till att bita i det sura äpplet ett par måndader och iaf "försöka" njuta av livet.. Men sen tänker jag att.. det lär inte bli annorlunda! Det kommer alltid nya anledningar att hålla mig på halser, hålla mig borta, och tilöl slut, få mig bort helt  och hållet. Det är så jag känner nu. Som att jag ska bli utbytt till något nya och fräschare för jag inte duger längre. Mindre än 3 månader kvar, sen rasar det sista som finns som håller ihop detta. Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt dessa galenskaperna..

Som tur är finns det några som trots att odds och motgångar alltid finns där, för de ver att jag inte skriker och gråter utan att jag är sårad av en anledning. Ett stort tack till min kära familj, som jag hoppas alltid kommer vara i mitt liv på ett eller annat sätt. För de är det viktigaste jag har. Och för dem kommer jag alltid först. Bara synd att man inte kan både familj och kärlek :(


Vi alla kommer till ett vägskäl någon nång i livet. Just nu står jag men en stor väska, där jag packar ner mitt bagage. Jag kollar tillbara på vägen jag kom ifrån där jag trivs och upplevt många otroliga studer.Jag vänder mig om och kollar framåt. Det är en lång väg att gå ensam. Men långt därborta sen jag ett ljus. Jag tar mitt bagage i handen, sluter ögonen och tar ett djupt andetag. Benen vill inte flytta sig, men jag pressar med all styrka jag har.. inget händer. Inte idag..

Höstväder, skolstart ...

0 Läs mer >>
Idag var vi på besök hos Daniels kusin med familj, och firade lillans födelsedag :)
Här kommer två bilder på födelsedags- barnet. Och fler bilder kommer det senare. Ska nämligen ta en barn-fotografering på den lilla, som förhoppningsvis kommer bli kanon :)


❤ Alva

0 Läs mer >>
.. is the word of today. Vissa dagar är allt så otroligt bra och perfekt att man tror att man drömmer. Men börjar bli rädd för vad som ska hända sen för negativt, eftersom man verkligen får lov att må sådär utomordentligt perfekt. Jag hade allt jag kunde önska mig, så det va bara att ligga och le och njuta av livet.
.. 1,2,3 så var det helt annorlunda. Man bli ignorerad, utfryst, baktalad och idiot-förklarad. Hela ens värld känns sådär suddig, oklar och skrämmande. Det känns som i en dröm där man blir jagad men inte kan springa. Jag vill säga och göra så mycket, men känns som om jag fastnat i skuggan där ingen ser mig. I ljuset ser jag dig, men du ser inte mig.

De starka banden vi hade, som knöt tillsammans våra liv i en stor knut av stål som ingen kunde rubba, jag känner hur det börjar bli bräklig, lös och svag. När jag ser på dig kollar du bort. Du går bredvid mig, men tar inte min hand som förr. Du är så nära mig, men du känns så otroligt långt bort. Tror att du är någonananstans i dina tankar, för de är inte längre hos mig. Jag vill ta din hand och säga att allt blir bra, men vet inte om jag då ljuger. Alla saker som skett och alla ord som sagts, kan ingen ta tillbaka. Men jag vet att de snurrar i ditt huvud varje dag. En Far är ju alltid en Far.


Det säga att Ugglan representerar visheten. Jag vill ha en uggla, som kan visa och berätta för mig hur jag ska göra. Jag vill inte vara en börda, jag vill bara vara din, men vet inte om du vill vara min..

❤ Confused..

0 Läs mer >>
...och på Måndag kl 13:30 är det åter igen upprop på Humlescenen som alla andra gånger förr, förutom några skillnader. Innan va vi alltid hela gänger som samlades. Satt och höll tummarna för att man skulle bli invald i en grupp med en bra lärare. Vi satt och sneglade över axeln på de andra nya människorna ifall det var någon man kände eller inte. Bara på några korta sekunder hade vi redan bestämt oss för om vi tyckte om en person eller inte. En blick är allt som krävs. Precis som den blicken jag gav Dig,, exakt för 2 år sedan på måndag ❤

Vi skrattade alltid och skämtade i korridorerna, lärarna skakade alltid på huvudet med ett leende när vi kom. Vi skakade om hela stället med vår gjädje, positiva inställning, och ett intresse för att studera och bli det vi ville. Efter ett tag började gängen skingra sig och en efter en hoppade de av och försvann. Inte bara från komvux, utan från mitt liv. Man säger att man ska ses ändå, men det blir aldrig så. Ingen av dem träffar jag längre. Man tröttnar, hittar nya intressantare saker i livet, och går vidare. Denna terminen är det bara jag som står kvar och kämpar.

Men för att återta en viktig händelse. För två år sedan när jag vandrade upp för trapporna vid scenen på humleskolan sökte jag efter något, en blick från någon. Till slut såg jag honom. Han gömde sig under en keps och kollade åt ett annat håll. Jag frös till och var tvungen att stirra på han en stund. Det hade gått så många år sedan sist, men nu kändes som om vi aldrig hade slutat ses. Han kollade på mig lite blygt, och jag gav han ett leende tillbaka och rodnade, för att gå till min plats där de andra väntade. Efter det ögonblicket visste jag att det var han jag ville dela resten av mitt liv med.

Han killen med kepsen har jag nu varit tillsammans med i 2 år ❤ Och de har varit de bästa i mitt liv



❤ Sommarlovet är slut...

0 Läs mer >>
Idag var det dags för att ändra mig lite. Tid hos frisan för att fixa till håret lite, men fan vilken dålig tajming. Kände mig kass i magen innan jag stack iväg, men trodde det va mens-värk och skulle gå över så tog en Ipren och trampade glatt ner till byn.
När jag suttit ner i frisöt-stolen ca 10-15 min svartande allt för ögonen på mig, och hela kroppen började skaka så jag föll ihop på stolen där jag satt, och svimmade en kort stund.
Vaknade upp av all hela kroppen brändes, som om det verkligen brann på min hud. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle ta vägen, och då kom kramperna tillbaka. Vill bara HEM, men hade halva huvudet inpackat i aluminium- folie och visste att jag var tvungen att uthärda hela sittningen. Efter ett tag började jag klökas och försökte hålla andan för att inte spy rakt fram. De där tre timmarna kändes som en vecka. Till min stora glädje kom
världens bästa svärmor Anki och hämtade mig, så jag slapp cykla. För tror verkligen knappt jag kommit hem då, med min yrsel och kramp. De närmsta timmarna efter frissan har jag levt på toa, men nu känns det mycket bättre. Vet inte om jag ätit något dåligt, eller bara var en släng av någon maginfluensa.

Bilder på det nya håret kommer senare. Känner mig lagom oengagerad att varken ta foto eller göra mig fin just nu :P


❤ Fixat håret

0 Läs mer >>
Idag var jag och älsklingen i Åhus. Vi åt middag nere vid stranden i deras ute-servingen (en av dem alla)
efter det åt vi glass och tog en mycket mysig ocg givande promenad längs den lilla vägen som följer stranden.
Dock blev jag nästan påkörd av en cyklist när jag stannar mitt på vägen och vänder upp röven i vädret för att plocka upp brödet som Daniel strött ut under tiden vi gick (som jag sparade sedan middag för att mata fåglarna med) :P Haha. Gud vad han skrattade den lilla tönten :P Men det slåt dock inte när han satte sig på röven här ute i vintras för han skulle (åka) efter Rambo :P hahahaha ❤
Ush ja, det är tur man kan ha kul med varandra. Glädje och kärlek är den sanna medicinen för att må bra ❤

Imån blir det en tripp till 36:an för D och han lilla Mor, så får man se vad de kommer hem med för beslut. "håller tummarna" sen får vi se om Syster Jennie har tid för lite Wii i veckan :)


Love

❤ Mys-söndag

0 Läs mer >>
Vi följde med en kompis ner och bada häromkvällen i Råby-badet! Det var så sjukt fint där framåt skymningen, men hade ju inte min riktiga kamera med mig så fick ta med min mobil så bilden kunde ju varit finare om man kunnat zooma, men det får bli som det blir :)

Här är en annan mycket speciell bild från en middag igår kväll, med den bästa Partiledaren som finns :) Tror inte någon annan är så snäll, glad och positiv, och som dessutom dansar ringdansen med sina parti-vänner och dessutom lär sig spela flöjt på scenen :)


Hoppas du kommer långt Jimmy :)

❤ Augusti

0 Läs mer >>
Har tid nästa vecka hos frissan för vill blir ljusare. Min original färg är ju mörkblond, men inte många som varken vet det eller har sett det. Knappt jag heller vad jag minns :P Började färga håret mörkt i 6:an!
Sen har jag fått återfall ett par gånger genom tiderna och avfärgat det för att bli ljus igen, men bara hållt att par veckor innan ja färgat det mörkt igen.

Hittade några bilder på mig som blond genom åren. Vad säger ni.
Är det hiss eller diss?




Back to be blond?

0 Läs mer >>
Att försöka göra rätt och vara trevlig, men ändå blir man hatad...
Att inte vara den tjejen dom vill att jag ska vara...
Att vara hatad för att han tycker om mig..
Vi är för unga för att ta hand om oss själva? NEJ


Nu lämnar jag detta pisset bakom mig, och påbörjar en vandring, som jag hoppas leder mig hem!

Det svarta fåret

0 Läs mer >>
Passade på att ta dessa foton när jag va hos Daniel i helgen :) Det är så fruktansvärt vackert där. Kan sitta på trappan i tystheten och bara titta ut över sjön, som omger sig av skog och ett berg i bakrunden. Sena sommarkvällar då solen går ner över sjön, det är vindstilla och tyst förutom fåglarna. Det är minnen som varar för livet. Något att tänka tillbaka på när man är gammal och minnas de underbara sommrarna tillsammans med Daniel och hans familj i huset vid sjön


Kärleken är det bästa som finns

❤ Sommarkvällar

0 Läs mer >>
Igår va jag och Daniel på skånes djurpark. Jag visste inte ens om att vi skulle dit! Riktigt kul överaskning :)
Vi hade super fint väder hela dagen (förutom ca 5 min när vi satt inne och åt ) riktigt varmt va det :) Alltid skojj att komma dit eftersom jag bara älskar djur :) riktig tönt är jag. Tycker i vissa fall bättre om djur än människor, då djur har större medkänsla än många människor.

Idag va det grillning i Råby med nästan hela svär-familjen :) mycket trevligt :)
Sommaren är snart slut, men allt känns toppen nu :) Visst har man varken jobb, bil eller ett lager med pengar. Men när man har riktig kärlek, så behöver man inte mycket mer ❤

Så, vad har ni gjort i sommar kära läsare? Eller har ni planerat någon till hösten?
Hoppas iaf ni alla där ute har/får en mycket trevlig och go sommar med nära och kära :)

Så bara strunta i att vara sura, eller bråka. Njut av livet. Man vet aldrig vad som kan hända. Ta vara på varje minut med de människor som får er att må bra :)





Björnfamiljen var lätt underbarast :) Här är pappa Björn som var en riktig posör. När många tittade på honom ställde han sig på bakbenen och stylade :)
Pris för allra sötast går till en av de tre Bebis-björnarna som satt och kliade sig på magen ❤


Ha det bra :)

❤ Älskade sommar daga...