1 Läs mer >>
Igår va jag me Idaa på stranden och solade. Låg och grämde mig om hur vit jag var och att jag inte får någon färg! Tills jag kom hem och insåg att alla kläder sved på min kropp, och under dem var jag röd som en kräfta :) Så imån blir det förhoppningsvis baksidan som ska ha färg för får nog ta en vilo- dag från solen idag :)

Efter solningen blev det Frasses, Åhus 3 toppar och sen Wiii ❤ Otroligt mysig dag och kväll :) Man tackar för sällskapet.

Ikväll blir det bio med Maribel :) Hon är för härlig :) Vi ska se Transformers 3, så hoppas den e bra ❤




Girlfriend Love

❤ Bio kväll

0 Läs mer >>
Sommarvärmen är tillbaka yay :) då kanske man får sola och bada denna sommaren iaf, har ju sett lite tveksamt ut  de senaste veckorna måste ja säga. Och eftersom jag var ny tatuerad förra sommaren fick jag inte bada alls, så nu är jag extra sugen :)

På Fredag blir det grillning och kräftskiva med Älsklingen, Jonas S. och Idaa ❤ Ta vara på era sommar-känslor och tänk inte så mycket på tråkigheter och bråk. Det som har hänt, det har hänt. Inget att dra upp nu. Så njut av era liv allihopa och uppskatta kärleken ni har :) Lev livet ❤




Love

❤ Summer- love

0 Läs mer >>
Dagen innan midsommar, eller ja.. ca 40 min innan om man ska vara exakt :P
Veckan har varit händeserik med sina ups- and downs, men mest ups :)
Varit i Karlskrona på Marinmuseet med D ❤ Det är alltid kul med roadtripps :) Det är de små sakerna som vardagen så underbar tycker jag :)






Bara hemma bilder idag, nothing spec* gnite to you all.. And have a lovely day 2 morrow ❤

❤ Back on track

0 Läs mer >>
Förra veckan när jag och familjen var i stan på en liten shopping-runda fick jag en ring av mamma ❤
Inte superdyr alls, men den är snygg och passar till allt! En klassisk skönhet :)

Och tog även ett foto på min lilla Rambo som ligger och myser vid min soffa, alldeles intill mina fötter :) Han är så otroligt go, bara inte många som vet det då han skrämmer många. Men därinne i honom finns en så vacker själ som inte är av denna värld, som om han redan kände mig när jag var och kollade på honom. Och nu, om jag är ledsen, arg eller glad så vet han det och kommer med sina blöta pussar och ska hålla handen. Trodde jag skulle förlora honom häromdagen vilket var fruktansvärt. man uppskattar väl inte det man har lika mycket som när man tror man ska förlora det. Älskar dig iaf min lilla kille ❤




God natt

❤ Family love

0 Läs mer >>
.. is the best thing ever ❤ Har snackat me Zooomaaa om fotografering nästa vecka, och det blir av :) Nu ska man bara försöka lura med sig hjärtat också till par-bilderna :) Hoppas det går bra och bilderna blir fiina för har sett fram emot detta så länge nu :)

Tog även lite övningsbilder hos Pandora i helgen :) As nöjd med ca 3... av 150 :P men det är väl så det är haha.






Enjoy :)

❤ Love love love..

0 Läs mer >>
Silent night, let me sleep away these memories within
sacrifices of purities are turning into sins
And this judgement day is growing near
And this confession is killing me again

This beautiful tragedy is crashing into me
This dying destiny

This dying destiny

0 Läs mer >>
En vän är den som känner dig som du är,
förstår var du har varit,
accepterar vad du blivit,
och ändå varsamt låter dig växa.



Jag hatar att älska dig, för vad vi än gör. Kommer någon att förstöra det..

Vänner eller fiender?

0 Läs mer >>
Jag tröttnde på att sitta hemma, alla dessa jävla tankar som bara gnager och gnager.. Så jag tog min kamera och gick ut i skymningen..










Detta är samma ställe som föregående bild, fast annan ljus-inställning :) tyckte det blev tufft :)

God natt på er nu, och sov gott för det ska jag me försöka göra nu

❤ Kvällspromenad med ...

0 Läs mer >>
Nja.. det blev ju inte som man hade tänkt sig. Jag fattar inte att folk måste dricka så mycket alkohol att folk som i vanliga fall är underbara, blir de värsta svinen som finns. Men trots alkoholen måste det ha funnits bakomliggande orsaker till vad som hände, det fattar jag ju. Efter allt vi gjort, blev det dock en stoor chock. Att man kunde vara så jävla dum att tro att allt skulle bli en saga. Det kommer inte bli det.. det har jag fattat nu. Jag har växt upp och gått min egen väg istället för andras, synd att inte alla kan göra det lika snabbt. Visst förlorar man vänner genom åren, men då finns det en anledning till det, men man kommer träffa nya, ärligare, mognare och förhoppningsvis äkta vänner. Och ifall man väljer allt annat före kärleken, då är det ingen kärlek. Nu har man en stooor klump i magen och bröstet som växer och gör ont. Kunde lika gärna få en smäll i ansiktet för det läker, men det gör inte ett brustet hjärta...

Srf

0 Läs mer >>
... med Fatima Anderberg ❤



Allt var mycket enklare på den tiden då man var 16 år :)

❤ Gamla tider...

0 Läs mer >>
..blev det ikväll. Körde igenom hela stora byn här och letade efter öppet café eftersom vi var sugna på kaffe. Men då allt här va stängt blev det ett övervägande beslut att ta Kristianstad, eller Sölvesborg, och eftersom det sistnämna är närmare så blev det så, och kaffe paus på statoil :) Som tur var tog vi en tur på torget där vi hittade en ensam kvinna som behövde komma hem då inte taxi gick att få tag i som körde utanför rockens gränser :P Så idaaa fick en slant för att köra denna mycket trevliga kvinna hem :) Och tur var det, för hon kan visa sig vara min framtida tatuerare, så tur för oss alla att vi möttes inatt :) Grymma bilder har hon iaf måste jag säga.

Och här kommer två fiina bilder på lillan Ida under vår fika i hennes fina bil ❤




Nu ska jag sova, imån blir det nya äventyr

❤ Roadtripp me ida..

0 Läs mer >>
... att lägga upp de nya bilderna från nationaldagen som jag firade inne i Kristianstad :) Visst kände man sig lite otrogen mot lilla Bromöllas torg, men ska det firas så ska det vara riktigt annars kan det va liksom. Hoppas ni hade det lika trevligt som mig ❤




Tog även ett par bilder från kvällen som spenderas i Råby





Ha en trevlig kväll i regnet gott folk :) see yaa

❤ Glömde ju..

0 Läs mer >>
Ush ja, redan onsdag idag. Kan knappt fatta att det är sommar(lov) och rocken har börjat,.. underbart och nostalgiskt :) men samtdigt sorgligt för nu är det ett helt år till nästa gång :S

Glömde lägga upp bilder från helgen som var ju, så får göra det idag :) Helgen spenderades hos Fatima där vi hade tjejkväll. Vi drack cider och sjöng karaoke, sen blev det film med popcorn, chips och dipp :) Lovely ❤
Nästa dag fick hon för sig att färga håret svart A La Tess :) Och det blev bättre, tycker jag iaf`men kanske för jag ser ljust hår så trist och färglöst. Mörkt framhäver ansiktsdragen och ögonen, men vad tycker ni? Klart resultat får ni senare i veckan då tösen är ledig :)






❤ Tjejkväll

0 Läs mer >>
Hallågens gott folk. Vill bara göra en påminnelse (ifall det inte är självklart) om att alla bilder på min blogg förutom de som är tagna från dreamstime.com är MINA och är de är inte tillåtet för er att kopiera och använda vidare utan mitt tillåtelse.

Dock får ni mer är gärna ta del av dem OM ni frågar mig först, då är det självklart inga problem :)

Förutom det så ha en fortsatt trevlig natt, jag ska photoshopa bilder :) och sup inte ihjäl er på rocken.. Iaf inte de jag tycker jag om, er andra skiter jag i :)


God natt

❤ Foto

0 Läs mer >>
Lovely allt är helt perfekt just nu :) Kanske är man kär och galen? Njaa, mest galen :) Men lätt att det är våååårkänslor man känner i kroppen. Gud vad underbart. Vill köpa ett helt lager med den som man kan ta när man behöver :P Haha, Jetski i Karlskrona hade kanske inte varit fel eller?! ;)

Tänkte bara lägga upp ett bilder jag fångade ikväll, åter nere vid sjön fast en annan strand
Love Summer





Funderat på att göra mina bilder Copy skyddade med mitt namn på, hade vatt nice, men får nog första lära mig photoshop på riktigt :)

Och By The Way.. snart sweden rock festival ju :) dock ska jag inte jobba där längre eftersom det fina sällskapet kommer hänga utanför i år. Hittade en bild på mig från rocken 08 som jag bjuder på, dessutom en på mig och gumman Fatima som är sedan nyår nått år :) Enjoy ❤





Bye bye, och god natt :) se om man får något samtal inatt :) Pussssss

❤ Sommartider hej hej...

0 Läs mer >>
Idag och igår är/var en underbar dag :) solen lyste, luften var varm och ett humör som var/är på topp och det var fantastiskt att promenera i sandaler och shorts för första gången detta året. Nu när alla problem är som bortblåsta är det dags att ta sig samman och leva ;) detta är våra glansdagar, så gör det bästa av dem ❤ och som den foto-nörd jag är, lägger jag upp lite bilder från där jag bor :) Hoppas ni me känner av vårkänslorna nu som jag gör ❤




Rambo




Där fick ni ett smak-prov på några av bilderna :) Kommer upp nya om ni följer mig

Ha det bra tills jag skriver nästa gång

XOXO

❤ Keep it together