0 Läs mer >>
Här kommer ett bildregn, från min Jul med 3 firanden och andra härliga träffar av släkt och vänner!




Så, Tack för en underbar Jul alla
Och hoppas på ett gott nytt år
Kiss and goodbye

❤ Bildregn

0 Läs mer >>
Snart är det nyår. För första gången ser jag faktiskt fram emot att inleda ett nytt år. In med den nya och ut med det gamla. Jag är så trött på allt som hänt. Alla separationer, bråk, ångest, stress och allt som tagit det roliga ur livet.
Nu är det dags för nya tag och en ny, bättre och starkare Therese är någonsinn att träda fram. Jag har börjat med att raderaminst hälften av mina "vänner" på facebook! Vad ska ha dem till liksom. Kan man inte skicka ett sms ibland och fråga hur det är, eller iaf säga hej när man möts på gata, så behöver de fan inte finnas på facebook heller.

Men det jag kommer sakna med den nya året, är att inte gå till skolan längre. Thomas som var min soltråle varje gång jag hade en dålig dag. Det kan behövas. Hoppas bara på det bästa med att vara arbetslös igen :S



Byee

❤ Bye bye to 2011

0 Läs mer >>
.. tick tack!
Dagarna går undan av bara den... man hinner knappt vakna och äta frukost förrän det är mörskt ute och snart dags för att sova. Dessa dagarna fram till den 22:a blir det bara att läsa-memorera, läsa-memorera. Ingen tid att bara stanna upp och njuta av julen! Efter skolan har slutat har jag EN dag på mig att stäng av världen från läxor och allt annat, för att bara umgås med nära och kära
❤ Vet inte när jag ska hinna med att baka allt jag hade tänkt. Jäkla skola som måste ha redovisningar fram till den 22 på Hermods. Visst den skolan är bra, men kunde slutat innan.

Tog med en bild som förhoppningsvis kan sprida lite julstämning, åtminstonde till mig nu





God Jul

❤Tick tack..

0 Läs mer >>
..som kanske har förändrat mitt liv!
Alltid förr har jag inte ens behövt fundera över att så märkligt och självklart val. Jag är ju jag, och det vill  jag fortsätta att vara. Men tänk om jag inte behöver ändra den jag är, för att en person ska komma?!
Igår hade vi ett så fint samtal och jag Ida
Om livets svåra val. Och efter att ha sovit på vad hon sa, kanske hon har rätt. Den smärtan jag skulle välja, kommer inte ge mig något alls. Förutom frihet. Den andra smärtan kommer ge mig den finaste
Oväntat stöd gör mig verkligen glad åt att det en gång ska få bli så :)
Det svarta fåret kommer jag ändå alltid vara.. men detta valet är mitt. Vill de inte vara med, så slipper de :)


❤ Ett samtal..

0 Läs mer >>
Julen är i full gång vart man vänder sig. Ljusstakar och stjänor i nästan varje fönster. Tomtar och änglar fyller platsen på mammas bykhyllor. Vackra röda stora blommor pryder varje fönterbläck.. och trots att det inte går att undgå, har jag inte fattar att det snart faktiskt är Julafton

Tiden då man ska vara glad och umgås med alla nära och kära, och visa att vi faktiskt älskar dem, trots att vi ibland är dåliga på att visa det. Jag tror min hjärna skjuter upp julen för det vet att om jag försöker tänka på fler saker nu, så kommer den att explodera. Jag har nästan slutat bry mig om julen,för jag hinner inte, och det är helt förjävligt. Eller så är det för att jag är alldeles för stressad nu, och för att "hemmmaplan" är helt jäkla uppochner.

Tog en paus -dag från..."Livet" och spenderade en heldag hos mamma och pappa. Åt Lussekatter och fikade och pratade massor. Mest strumt, men att komunicera betyder så mycket. Att få höra andras tankar, betyder att man för en stund glömmer sina :) Den kvällen snet jag runt och passade på att fotagrafera massa jul-pynt. Både för att det är fint, och att faktiskt förbereda mig själv på att nu är det dags.




❤ Jul, Jul..

0 Läs mer >>
Nu är de fulls ös hos mig. Alla uppgifter och läxan och ALLT ska vara klart senast nästa vecka. Sen utöver det är det ju julklappar och allt som har med det att göra. Sen får man förbereda sig med af och 3 månader som pank.. detta kommer inte blir lätt.

Men som hjärtat brukar sjunga för mig när jag är strssad och nervös, Don´t worry- Be Happy

Och det där med julklappar! Vad köper man till flickor mellan 11-12? Smink är för vulgärd, och leksaker är för barnsligt. Och tror ju knappats jag kan köpa kläder i deras smak, eller i deras föräldrars, haha :P
Har ni några tips?

Dagens bild kommer från skolan i Gk där de hade dekorerat så fint med små gitarrer(?) på väggarna i olika färger. Väldigt snyggt och kreativt :)



See yaa

❤ Don´t worry

0 Läs mer >>
Dagen igår började sådär. Blev ett kort men skrämmande besök hos doktorn, så nu är det bara att vänta och se vad proverna säger. Håller tummarna för att allt ska vara okej.

På eftermiddagen kom Emelie med sin mormor hit och pysslade under tiden jag fick lite tid för mig själv.
Sen gav vi oss av till Gp och ungarnas skola. Måste ju säga att jag tyckte det var lite dålig stil att inte ha jylpyntat mer med barnen än vad de hade. Inga granar eller tomtar, inga tomtenissar som sprang rundor och ingen julmusik. Visst, det kanske är lite tidigt, men är det öppet hur så kan ju de där "lärarna" anstränga sig lite och inte bara spela snälla mot besökarna. Jag menar, när jag var liten då målade vi jul teckningar, klippte och klistrade, spelade jul teater och hade super mysigt. Men men.. lärarna idag tänker väl mer på att se bra ut, än på att faktiskt göra skolan lite rolig också nu när det ändå är Jul


Var även på Kalas i Måndags för stora kusinen som fyllde 40, Grattis M :) och även där lekte jag lite paparazzi vilket jag vet är "väääldigt" omtyckt :P men det skiter jag i. Jag vet att de kommer tacka mig senare :)

Älskar dig mitt hjärta
Nästan hela familjen :)
Emelie och MorbrorLika? Njaee, men söta är de bägga två :)

Mina flickor
Min lilla buse :)
Kanske vill lillan bli fotograf precis som hennes kusin :)

Godnatt godnatt :) nu ska jag mysa med mina älsklingar

❤ Skolbus och julpyss...