0 Läs mer >>
...inatt, fast du egnetligen ligger hemma hos dig och sover nu. Klockan är mycket och jag borde med sova, men jag kan inte, jag vill inte heller. Det är så himla mycket jag vill se och uppleva och göra på samma gång att jag nästan blir lika uppspelt som ett litet barn som för första gången ser vinden blåsa bland blommorna på ängarna, eller snön falla utanför fönstret en kall vinter kväll.

Jag vill så gärna ha dig här hos mig. Säga hur mycket du betyder för mig och att jag älskar dig så otroligt att det nästan värker i hjärtat när du går. Jag vill säga att jag vill leva varenda dag som är kvar i mitt liv, med dig. Jag vill stå framför en präst och svära dig evig trohet.. det är så mycket jag vill. Men bara me dig ❤

Att ligga bakom dig i sängen och hålla om dig är underbart. Jag känner din lukt, och drar in så mycket luft jag kan och nästan håller andan i några sekunder för att låta din doft fylla mina lungor, för att sedan sakta andas ut och le ett stort leende, bara för att du är min. Jag trycker dig hårt intill mig för att känna att du verkligen finns och inte bara existerar i min dröm värld. Jag smekar ditt hår som om det vore ömt och skärt som ett blad från ros.

Du är mitt liv, mitt hjärta och min framtid.
Försöker bara säga att jag älskar dig ❤

❤ Du är hos mig..

0 Läs mer >>
I know its hard to tell
How mixed up you feel
Hoping what you need
Is behind every door
Each time you get hurt
I don't want you to change
Cuz everyone has hopes
You're human after all

The feeling sometimes
Wishing you were someone else
Feeling as though
You never belong
This feeling is not sadness
This feeling is not joy
I truly understand
Please don't cry now

Being like you are
Well this is something else
Who would comprehend
That some bad do lay claim
Divine purpose blesses them
Thats not what I believe
And it doesn't matter anyway

A part of your soul
Ties you to the next world
Or maybe to the last
But I'm still not sure
But what I do know
Is to us the world is different
As we are to the world
I guess you would know that


Please don't go
I want you to stay
I'm begging you please
Please don't leave here

I don't want you to hate
For all the hurt that you feel
The world is just illusion
Trying to change you












❤ Illusion

0 Läs mer >>
Ibland, eller ganska ofta, blir inte livet som man tänkt sig.
Ibland är inte en person, den man tror att den är.
Genom allt man inte vet, skapar man sig en egen bild, både på gott och ont, då man inser att den man värderar högst och älskar mest, kanske inte älskar dig mest, eller ens vill ha dig i sitt liv!
Genom det man själv inbillar sig när inte vet, skapar man en illusion! Men genom att ta reda på fakta skapar man en verklighet. Är då den verkligeheten, det man verkligen vill ha? Är det inte helt enkelt bättre att leva i en illusion?

I en illusion kan man bli sårad då man inser att saker inte alltid är vad de tros vara. Men i verkligenheten är allt för grått och hemskt för att kunna leva lyckligt utan att ta till fantasier och illusioner!

Är jag den person jag tror att jag är, eller är jag den jag låtsas vara? Jag kanske är en hemskt människa, men i fantasin är jag den bästa. Älskar jag ens dig? Vet jag igentligen vem du är? Eller kanske älskar jag dig för att jag låtsas att du är någon annan.


Så igentligen. Är vi lyckliga, eller låtsas vi vara det? För sagans skull?

Saga- eller mardröm?

0 Läs mer >>
... violets are blue, i am a girl, who loves you ❤



❤ Roses are red...

0 Läs mer >>
Mitt lilla hjärta ligger hemma och mår dåligt, hoppas han snart blir bättre för detta skrämmer mig. Jag vet att han inte är den som gnäller över smärta såvida det inte gör jävligt ont, som nu.

Annars är vädret hos mig är trist, himlen är full med tjocka gråa moln, en typisk bra plugge-dag. Problemet är bara att jag inte känner för att plugga alls idag :S Jag har börja bli riktigt less på detta nu faktiskt. Borde nog gå en promenad och få lite frisk luft, det kanske kan hjälpa mot att jag är så sjukt uttråkad. Inte för att det bra väder, men kanske ska ta me kameran och se om man kan lyckas ta några bra foto :)






Ha en trevlig kväll på er :)

❤ Trist tråkig Onsdag

0 Läs mer >>
Ja, idag var man aningen sleten efter bravaderna på stan igår. Det var för mycket av allt. Bråk, alkohol, tjafs.. ja allt. Lagom trött på det måste ja säga. Ska nästan bli skönt när hösten kommer och alla festivaler är slut så man ligga hemma och ta det lungt utan att oroa sig för vad som ska hända härnäst, men då kommer det väl andra jävla saker ivägen. USH. Ingen bra dag idag... Tror jag är för gammal för att leva livet som man gjorde när man va 16.

Såg The Playtones på stora scen och de hade bra drag i sin musik som fick en på lite bättre tankar :)




Så, låt oss se vart världen tar mig nu :)

❤ K-dagarna ikväll

0 Läs mer >>
Ikväll blir det att åka t stan för lite skojj med sällskap av Älsklingen och Jonas. S.
Hoppas inte pojkarna blir för odrägliga och springer iväg och hittar på hyss som inte annars är alltför ovanligt i det sällskapet har man ju hört :P Bara det blir fint väder, och att min otroliga mens-värk kan försvinna :(

Tog en liten promenix med Mamma och Rambo innan regnet bröt ut allt för mycket. Hann ta några bilder under turen på små saker som kan förgylla vardagen. Man får passa på innan sommaren är borta och alla fina pastell-färger försvinner från naturen ❤

Ha det bra :)






Ps: Dessa bilderna får inte lov att kopieras eller användas utan min tillåtelse.

❤ K-dagarna

1 Läs mer >>
Ush da, måste få prova de nya p-pillerna "Yasmin" hört att de har mycket mindre "Bitch-hormoner" som jag kallar det, alltså de där sakerna i pillerna som gör en till värsta slynan ever liksom. Visst kan man få lov att vara arg ändå och behöva rensa luften. Men jag tror fan inte detta är nått för mig :P kanske borde ta nått "mildare" nu efter 8 år med piller så man inte blir en piller-junky.

Trots detta stannar min lilla gubbe kvar :) det ska han fan ha applåder för. Han är dock bra på att provocera mig, men ibland är det inte hans fel. Älskar han så mycket att jag känner mig nerdrogad ibland :P haha.
Lätt det bästa som finns ❤ Älskar dig



Love you Darling


❤ Svart-vitt

0 Läs mer >>
Igår var jag och Daniel på Kristianstad- dagarna. Det va trevligt och mysigt trots det gråa vädret. En rolig överaskning var när vi skulle ta ut pengar, då det som vanligt stod män med deras gitarrer och sjöng för några slantar. Men stämman denna gången var inte som den brukar. Detta lät riktigt bra, och var dessutom fullt med folk som tog foto och filmade med sina mobilkameror. Undrar varför? JO, det var ingen mindre än självaste lokal- kändisen Idol- Calle som stod och sjöng på gatan :) ett stort plus till honom som vet hur man fångar människors hjärtan ❤


Förutom k-dagarna är veckorna fulla med läxor. Jäkla sommarkursen, fattar nu noll med alla kromosomer, alleler och letaler :( Hoppas bara jag blir godkänd så är jag överlycklig :)
Men nej, nu har älskling kommit hem från jobbet så nu ska vi iväg en runda, men säger inte vart ännu :P


Summer love

❤ Regnig dag

0 Läs mer >>
.. is the perfection of life! Well well well. En lite halvmolning/regnig midsommar fick vi, men det var ändå underbart då sällskapet var fantastiskt. Idaa, vad kan man säga. Du har inte gjort de valen jag tycker du borde gjort som att ge kärleken en chans. Men om du är så kär och galen com jag är i Daniel så önskar jag dig all lycka :)

Är bara så lycklig nu. Det är sommar och man är "ledig", jag har min underbara familj här hos mig, och min Daniel som är mannen i mitt liv. Det är underbart ❤ Efter allt som hänt är jag nu lyckligare än någonsinn. Tror att det ibland behöver hända något för att man ska inse att man verkligen älskar och behöver någon ❤



❤ True love..

0 Läs mer >>
De senaste dagarna har jag inte tänkt på något annat än Dig! Jag hör ditt namn hela tiden, ser fotografier av dig överallt. Du har verkligen fastnat i mitt hjärta lilla vän. Att någon så liten kan förändra hela ens värld på så kort tid. Innan jag träffade dig hade jag planerat en framtid utan barn, bara karriär. Men Du öppnade en ny dörr i mitt hjärta som jag inte trodde fanns. Du visade mig att den kärleken fanns och var starkare än jag trodde. Att någon så liten som Du, kunde visa så mycket känslor, och ge så mycket kärlek.

Nu har jag planerat en ny framtid för mig själv. En familj, med barn som vara exakt som Du ❤
Den lilla tid vi hade gav mig en ny syn på livet, Tack för allt min lilla vän ❤

Du är underbar.

❤ Du!