Hycklare

Ja detta har varit en ganska intressant och lärorik dag i skolan.
Vi läser till Lärare i Förskoleklass och uppåt. Vi ska lära oss bli bra pedagoger, och förebilder.
Idag hade vi därför en lektion som heter "Värdegrund och Ledarskap" där vi i 3 timmar har diskuterat om hur vi i framtiden ska lära barnen att alla är lika vära, att alla ska få säga vad de tycker, att vi aldrig får kränka någon, eller att någon ska få känna sig utfryst eller mindre viktig än resten av gruppen.
 
Därför tyckte jag det var jävligt roligt att en del av klassen kom in på Sverigedemokraterna just idag!
Det snackades om att de var rasister och var mentorer för folk som på något sätt var utstötta ur samhället, eller ville känna trygghet i en grupp. Därav nämnde någon Hitler (såklart) och gjorde liknelser till hans sätt att styra en värld med ett hjärntvättat folk.
Det kom också fram att det inte är bra att "frysa ut" Jimmy Åkesson och hans parti från tex nobelmiddagen m.m eftersom det gör folk mer nyfikna om dem, och lär rösta på dem!!!! What the fuck people. Var nyss inte alla lika värda? Skulle inte alla få vara med? HYCKLARE
 
Så min fråga nu, är Jimmy Åkesson verkligen så jävla farlig? Menar ni verkligen att han förstör samhället mer än de andra? Han inser bara bristerna med vårt Sverige och försöker rätta till det på bästa sätt. Och rasist eller inte, vi kan inte fortsätta plocka in tusentals "Ny svenskar" när våra egna knappt har råd med mat på bordet. Han inser värdet av pengar, och vill hjälpa dem som behöver det. Han är dagens Robin Hood, medans de andra leker att de är någon jäkla " Irish Lepricon" med en kista guldpengar att kasta runt.
 
Och det där med att Sverige inte är mångkulturellt, utan numera heter det internationellt. Vilket innbär att vi inte ett land med många olika kulturer, utan vi är nu ett enat folk?
Ja eller hur. Den som kom på det är fan dummare än tåget. Hur ska vi alla i en hel värld kunna enas när inte ens ett land kan, därav att de skjuter ihjäl varandra, Eller arbetskamrater på ett jobb, barn på dagis,,, eller nu, lärare på utbildning, med inställningen att tydligen inte alla är lika mycket värda.
Så nu får ni gärna bli arga, jag bryr mig inte. Men lika väl som dem, så har även JAG rätt att säga och skriva vad jag tycker.
 
Jag säger bara Go JImmy. Hoppet ligger hos dig :)
 
 

Kommentera här: